טסטוסטרון נשים ........

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/05/2024 | 20:23 | מאת: רוני

היי עשיתי בדיקת דם של טסטוסטרון טוטאל התוצאה 0.5 nmol האם התוצאה תקינה ? תודה

הי זהו הגבול התחתון ביותר של הטסטוסטרון . בברכה בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר

10/05/2024 | 15:15 | מאת: רוני

תודה ומה זה אומר שזה נמוך איך זה משפיע על הגוף?

הי אני לא מכירה אותך ואין לי נתונים לגבי גילך ומצב בריאותך וכמובן שיש נתונים נוספים שיש לקחת בחשבון. התוצאה הזו היא עדיין בגדר התקין אבל בקוטב התחתון. הורמון הטסטוסטרון משפיע על מערכות רבות ביניהן: שרירים, יכולת ספורטיבית , סיבולת , מסת עצם ועוד. כפי שציינתי זה חלק מהתמונה ויש להתייחס לכלל הפרמטרים בהתאם למטופלת ספציפית . פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית