טיפול בברטולין אבצס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/04/2024 | 11:40 | מאת: מלי

שלום מיכל קראתי את תגובתך בפורום לגבי שאלה על טיפול בברטולין אבצס אני אשמח לייעוץ ולטיפול שנה שעברה הרגשתי נפיחות כאבים חום נותחתי ,ניקזו לי את מוגלה ושמו קטטר לעוד 2 שבועות לפני כחודש גיליתי שוב נפיחות לפני הלידה לאחר הלידה כשבועיים נותחתי שוב וניקבו את המוגלה אתמול כחודש וחצי לאחר הניתוח שוב יש נפיחות וכאב באזור אני כל כך מיואשת ומפחדת שוב להיכנס לניתוח חוויתי חוויה לא נעימה בפעם השנייה אני מניקה אשמח לדבר איתך לייעוץ והמלצה על טיפול אני מדימונה דיקור סיני יש אבל בזמינות נמוכה (במהלך ההריון ביצעתי עקב בצקות ותסמונת התעלה הקרפלית וזה עזר לי ) אשמח לדבר איתך מלי -0548199775

שלום מנסיוני הקליני טיפול בדיקור משולב אונטסו (אינפרה אדום רחוק) תזונה תוספים וגופנפש מאד יעיל בטיפול בציסטת ברטולין . מבינה את הרצון שלך להמנע מטיפולים פולשניים חוזרים חפשי מטפל מתאים באיזור מגורייך בהצלחה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית