אשמח לעזרהבדיקות דם.......

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

11/03/2024 | 19:59 | מאת: צכצכצכ

היי בדיקות דם במהלך יום 2 לווסת תוצאות של LH 7.1 Progesterone 1.7 Estradiol 185 Fsh14.5 האם התוצאות תקינות האם הfsh שלי גבוה? אם כן מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה ? תודה

שלום ה fsh אכן גבוה אבל כדאי לבצע גם בדיקת Amh כדי להרחיב את חלון המידע. בכל מקרה אם רק לאחרונה חל השינוי ובהתחשב שה lh לא כזה גבוה סיכוי שאפשר לסייע באמצעות שילוב של צמחים תזונה ודיקור כפי שציינתי כדאי לבדוק גם Amh בשורות טובות חג שמח פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

15/04/2024 | 14:47 | מאת: .

תודה על התשובה עשיתי את הבדיקה האם 1.65 תקין ?amh

שלום ערכים בין 1-4 נחשבים תקינים. מכיוון שה FSH גבוה חשוב מאוד להגיע לטיפול ברפואה משלימה כדי לשפר את פוטנציאל הפוריות והבריאות הנשית: תזונה, צמחים, דיקור ורצוי לשלב גם גופנפש בשורות טובות בריאות שלמה מיכל שלזינגר פוריות נשיות ובריאות טבעית גופנפש 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית