מחזור ארוך עם נובה רינג

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

19/02/2024 | 23:17 | מאת: רות

שלום רב! אני בת 37 משתמשת בנובה רינג כבר שנה, בחודש האחרון הדימום הווסתי פשוט המשיך עוד שבוע ממש כתמים אדומים. התנקתי אחרי שבועיים סך הכל. הרופאה שלחה אותי לאולטרסאונד והכל יצא תקין. החודש פעם ראשונה שיצא לי כמו קריש דם בגודל של 3 סנטימטר , זה קרה 3 פעמיים במחזור הנוכחי ממש מרגישים כשזה יוצא, לציין שמעולם לא קרה לי דבר כזה גם לא אחרי לידות, ושוב מחזור כבר שבעה ימים, מחר כבר אמורה לשים טבעת נובה רינג והמחזור נמשך. מה יכולה להיות הסיבה כשאולטרסטונד יוצא תקין??? בברכה

שלום לך רות בפורום הזה השאלות והתשובות מתייחסות רק לנושאים בתחום הפוריות, הנשיות והבריאות הטבעית. נובה רינג, או אמצעי מניעה אחרים אינם חלק מתחום הרפואה הטבעית. כמובן שיש את שיטת המודעות לפוריות שהיא שיטה טבעית. פני לגינקולוג שלך כדי לקבל מענה מקצועי לשאלתך בשורות טובות בריאות שלמה מיכל שלזינגר פוריות נשיות ובריאות טבעית 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית