לקיחת שיח אברהם מצוי בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/01/2024 | 07:28 | מאת: רוני

הי , נכנסתי להריון שבוע ממש התחלתי אני נוטלת 40 טיפות של שיח אברהם מצוי של ברא , המדקרת אמרה לי להמשיך אבל אני רואה שזה עם אלכוהול ויכול להיות מסוכן. עברתי הפלה לפני 4 חודשים לא היה עובר ותוכן. אשמח לדעת האם כן להישמע למדקרת או לא. תודה

שלום יקרה אם את הולכת למטפלת מוסמכת ברפואה סינית אני מניחה שאת סומכת עליה. הדגש כאן הוא על מטפלת שלמדה 4 שנים רפואה סינית במכללה מסודרת. שיש לה גם התמחות בגינקולוגיה, פוריות וליווי הריון יש המכנים את עצמם "מדקרים", ואינם בעלי הכשרה מתאימה, אלא הכשרה מקוצרת בדיקור בלבד. לשאלתך: אפשר לנדף את האלכוהול. שימי את התמצית על כפית / כוס קצת מים פושרים (לא חמים), חכי מעט.... האלכוהול יתנדף בהצלחה בשורות טובות שתצאי בידים מלאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית