פות ועריה,נשים ,סטרפטוקק בי ,קנידדה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/01/2024 | 09:52 | מאת: שימרית

שלום , היתי אצל רופא נשים בעקבות גרד צריבה והפרשות שחוזר כל כמה זמן היה לי קנדידה בעבר מס פעמים הרופא לקח תרבית ומצא חיידק מסוג סטרפטוקוק בי רציתי לברר לגבי טיפול ומניעה של החיידק הזה ושל פטריה חוזרת בנרתיק אני סובלת מאוד ללא כל מנוח אשמח להתיעצות של מומחית

שלום לך שמרית אני מבינה את הסבל שלך מאוד לא נעים. מה שחשוב זה לאזן את הפלורה (אוכלוסית החיידקים הנרתיקית) כדי למנוע הישנות של פטרית קנדידה. הטיפול הוא טיפול משולב של צמחים, תזונה דיקור ואונטסו (היפרתרמיה). כדאי וחשוב לפנות למטפל/ת. אם תרצי אוכל לטפל ולסייע. מכיוון שמדובר בפטריה שחוזרת שוב ושוב ללא ספק המצב דורש טיפול. מוזמנת ליצור קשר פוריות, נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית