ניתוח קיסרי וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/12/2023 | 18:54 | מאת: ליאל

שלום לפני שנה פלוס עברתי קיסרי חירום בעקבות לידה שהסתבכה... בתוצאות האולטראסאונד האחרונות ראו נישה בעובי 1.5 מ''מ וזקיקים קטנים אני מנסה להיכנס להריון שני (אמרו לי לשמור שנה) ולא מצליחה האם הנישה מהווה בעיה ואם לא אז מה כן, מה עלי לעשות? תודה רבה

שלום לך אני מבינה שאת לא סובלת מדימומים לא סדירים (שזו אחת הבעיות כשיש נישה). בעקרון הסיכוי לנישה בעקבות קיסרי היא כ 60%. כפי שאת מבינה זו אינה תופעה נדירה כלל. הנישה לא אמורה להוות בעיה בקליטה להריון . בדרך כלל מטפלים בנישה כשיש דימומים בלתי סדירים החשש הוא לגבי החזקת ההריון , בגלל פגיעה בדופן הרחם. מציעה להיוועץ עם רופא גינקולוג את מספרת גם שיש לך זקיקים קטנים שזו בעיה נוספת, לא בעיה רחמית. זו בעיה הורמונלית. לגבי הזקיקים אפשר ורצוי לטפל באופן טבעי לגמרי אני משלבת תזונה, צמחים ודיקור בהתאם לאבחון שאני עורכת. אבל לגבי הנישה כדאי להתייעץ עם רופא בהצלחה בשורות טובות מיכל שלזינגר רפואה סינית פוריות נשיות ובריאות טבעית 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית