האם זו דלקת................?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

17/12/2023 | 16:41 | מאת: ל

שלום, האם בגלל קור (יצאתי ללא מעיל וקפאתי)יכולה להיות הרגשה של דלקת בדרכי השתן או שזה בגלל שאני צריכה לקבל מחזור ביומיים הקרובים? לא קיימתי יחסים בשנה האחרונה. מתקלחת לאחר יציאות ואחרי הטלת שתן (עובדת מהבית ומפחדת מדלקות לכן מתקלחת). תודה

שלום אם הבנתי נכון בין השורות יש לך נטיה לדלקות בדרכי השתן ? לכן את כל כך חוששת. אם יש לך נטיה כל כך חזקה לכך כדאי וחשוב לפנות למטפל שיוכל לאבחן את סיבת השורש ולהתאים טיפול מדויק . אני מטפלת באמצעות תזונה, צמחים, דיקור , אונטסו וגופנפש. טיפול משולב. האם הדלקת שיש לך עכשיו זה בגלל התקררות או סביב ווסת? קשה לדעת. אבל מראש נראה שיש לך נטיה לזה. ממש חשוב שתגיעי לטיפול. ההרבה בריאות בשורות טובות מיכל שלזינגר בריאות טבעית גופנפש 052-8728526

18/12/2023 | 08:31 | מאת: ל

אין לי דלקות בכלל, פשוט אני מעדיפה להמנע כי אני זוכרת שזה לא נעים

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית