הריון כימי?.........

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/11/2023 | 13:18 | מאת: טל

היי אנחנו מנסים להכנס להריון קצת מעל שנה אני הרגשתי תסמינים של הריון חום השחר היה גבוה מאז הביוץ בחילות עייפות המחזור איחר מעט. לצערי קיבלתי מחזור החום השחר ירד ואיתו כל התסמינים האם מדובר בהריון כימי? מה הסיבות למה שהרגשתי ? אשמח לעזרה

שלום נראה שמדובר בהריון כימי יתכן שגם אם היית עושה בדיקת הריון לפני הדימום היית רואה סימן להריון. הסיבות לתחושות הפיזיות הן כמובן שינויים הורמונליים מעורבות פרוגסטרון וכו אתם מנסים כבר להקלט להריון מעל שנה. ניתן ורצוי לשלב גם טיפול ברפואה סינית גופנפש - צמחים , דיקור, תזונה והתיחסות לפן הרגשי. מנסיוני בהחלט יכול לשפר את הסיכויים לקראת הפעם הבאה. מוזמנת לקרוא באתר שלי https://healthyu.co.il/%d7%98%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%98%d7%91%d7%a2%d7%99%d7%99%d7%9d/ בהצלחה בשורות טובות אשמח לסייע פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית