צמחי מרפא וטיפול במיומות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/11/2023 | 12:04 | מאת: אור

היי, בת 30 ללא ילדים עברתי לפני חודשיים ניתוח להסרת מיומה חוץ דופנית (כ10 סמ) שלאחריה קיבלתי ייעוץ תזונתי ופורמולה צמחית כדי לנסות למנוע צמיחה מחודשת. האם באמת ניתן למנוע גדילה של מיומות נוספות באמצעות צמחי מרפא ותזונה או שהמרכיב הוא בעיקר גנטי? בנוסף, הפורמולה שאני נוטלת מכילה גם אלכוהול (רשום כ30%) וקראתישאלכוהול אינו מומלץ במצב של נטייה למיומות האם אין סתירה בין הדברים? תודה רבה 🙏🏻

שלום צמחים ותזונה בהחלט יכולים לסייע בצמיחה חוזרת של מיומות. ממליצה לשלב גם התייחסות גופנפש ודיקור. לגבי אלכוהול - כמות האלכוהול בפורמולה היא זניחה. הכוונה בהמנעות מאלכוהול לצורך מניעת מיומות - היא שתיית יין / משקאות אלכוהוליים. בנטילת פורמולה מדובר בד"כ בעד 20 CC טינקטורה ליום. אין מה להשוות זאת לשתיית משקאות אלכוהוליים. בהצלחה בריאות שלמה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית