רגישות האיבר המין לנערה 15

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/11/2023 | 22:59 | מאת: רחלי

לבת שלי יש רגישות האיבר המין גירוד.שתן חם צריבה .איבר המין גם נפוח.האם בנוסף לטיפול אנטיביוטי יש משהו טבעי ,שיכולה לקחת .זה דבר שהולך ובא.

שלום לך אני מבינה שבתך סובלת מדלקת וזיהום חיידקי ולכן קיבלה אנטיביוטיקה. כמובן שלא אוכל להמליץ כאן על משהו נוסף חוץ ממה שרשם לה הרופא מכיוון שאיני מכירה את המקרה ולא פגשתי את בתך. יש משמעות האם זו פעם ראשונה שזה קורה? האם יש רגישות קבועה באיזור? בכלל נטיה לרגישות עורית? האם היא נוטלת אנטיביוטיקה או תרופות אחרות לעיתים קרובות? תזונה ואורח חיים לכל אלו יש משמעות גדולה יתכן שכדאי במקביל לטיפול הרפואי לפנות איתה לטיפול ברפואה משלימה ואז יותאם לה טיפול מדוייק באופן אישי שימנע גם התלקחויות עתידיות מסוג זה ובכלל ישפר את מצב בריאותה. הרבה בריאות בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית