הריון של בת.........

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/10/2023 | 20:02 | מאת: ללי

שלום רציתי לשאול לגבי הריון של בת יש לי ביוץ מוקדם ואני שןמרת טהרה בעצם ביום הטבילה יש ביוץ והבנתי שביום הביוץ זה בן מה ניתן לעשות לאפשרות של בת תודה

שלום לך אם המחזור שלך קצר מדי / שלב פוליקולרי קצר מדי (עד הביוץ ) או שהדימום ארוך מדי אז ניתן לסייע באמצעות דיקור וצמחים. אבל במצב שהכל תקין אז זהו המצב הטבעי של גופך. בשורות טובות בריאות טובה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

29/10/2023 | 00:09 | מאת: ללי

איזה דיקור? אבל הבנתי שבימי ביוץ זה סיכון הריון של בן איך בכל זאת ניתן להאריך ביוץ נגיד ליום 17

שלום אני עוסקת ברפואה טבעית אם הכל תקין והמצב ההורמונלי מאוזן ברפואה טבעית אין מטרה או דרך לעשות "שיבוש " במשהו שעובד כפי שצריך באופן טבעי אם את מקפידה על ימי נידה תוכלי לבקש אישור מהרב על הקדמת הטבילה. אין סיבה לשבש מצב תקין של מחזוריות בריאה וסדירה.. בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

הי ללי אותה תשובה כפי שעניתי לך בפעמיים הקודמות מצב של מחזוריות תקינה, סדירה ומאוזנת לא נרצה לשבש. אם תרצי תטבלי קודם בהצלחה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית