וסת כל 12 יום במחזוריות קבועה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/10/2023 | 16:28 | מאת: מרגלית

אני בת 20, 4 חודשים אחרי לידה, הדימום של הלידה פסק לחלוטין חודש וחצי אחרי הלידה אבל מאז התחלתי לקבל וסת כל 12 יום שזה אומר: חמישה ימים של דימום, הפסקה של 7 ימים וביום השביעי מתחילה לדמם שוב למשך חמישה ימים וחוזר חלילה, מדובר בכמות של וסת, מלווה בכאבי מחזור מיומיים לפני קבלת הוסת, במהלך החמישה ימי דימום אני סובלת מחולשה חזקה. אציין שחמישה שבועות לאחר הלידה קיבלתי מונו אך כרגע הכל תקין, הההמוגלובין שלי עומד כרגע על 15. נבדקתי אצל 3 רופאי נשים, עשיתי 2 אולטרסאונד רחם (עובי רירית הרחם ביום השלישי של הוסת עמד על 2.5), הלכתי לשני טיפולים הוליסטיים ועוד ועוד. אציין שאני לא לוקחת שום גלולות למניעה וכד בדיקת הורמונים יצאה תקינה, בלוטת התריס תקין. אני כרגע מדממת כבר בפעם השישית או השביעית. אודה לכל עזרה בנושא. נ.ב. אני מניקה הנקה מלאה- ללא בקבוקים, שאיבה או מוצץ

שלום לך מרגלית אני מבינה שכל הבדיקות שלך תקינות. לפחות מה שבדקת. מה שאציין זה שבבדיקות רפואיות בודקים ספקטרום מאוד מסוים. איני מכירה אותך , לא נפגשנו אין לי רקע על מצב בריאותך, אורח החיים שלך, התזונה והקונסטיטוציה הבסיסית שלך ולכן אין לי אפשרות לענות לך הדבר היחידי שאני יכולה לומר הוא שחשוב להגיע למטפל שמטפל באופן הוליסטי - ממליצה על דיקור, צמחים וגופנפש ויתאים לך טיפול מדויק בהסתמך על אבחנה מדוייקת שתעשה במרפאה. אני משתמשת בבדיקת דופק בדיקת לשון מתייחסת לקונסטיטציה ועושה תשאול מפורט עושה תשאול מפורט כמובן. אשמח לסייע פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית