לא מופיע מחזור אחרי חודשיים שהפסקתי להעניק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

22/10/2023 | 16:21 | מאת: יעל

שלום ילדתי לפני שנה וחצי. הנקתי את הילדה עד לפני חודשיים. חצי שנה ראשונה לא היה לי מחזור בכלל, חצי שנה מחזור סדיר ואז חודשיים בלי מחזור....אחרי חודשיים הפסקתי להניק ועד היום כלומר 3 חודשים אחרי המחזור האחרון ואחרי חודשיים מאז שהפסקתי להניק עדיין אין לי מחזור . לפני המחזור האחרון הfsh שלי היה 46 ...כיום הוא 34 . רציתי לשאול האם יש מקום לדאגה? והאם מסטיק תימני יכול לעזור כדי לאזן ? תודה רבה

שלום א. את ה FSH כדי לקבל אינדיקציה מדוייקת חשוב לבדוק ביום 2-3 לדימום הווסתי. ב. כמובן שגיל הוא פקטור ואיני יודעת מהו גילך ג. יש משמעות לבריאות כוללת. אורח חיים. מצב רגשי. כל אלו יכולים להשפיע על הפסקת מחזור מוקדמת. ד. יש מצבים שעדיין ניתן לסייע בהם, מאוד תלוי במצבך הבריאות הכולל. פגשתי כבר נשים בקליניקה שחזרו לקבל מחזורים אחרי טיפול משולב דיקור + צמחים + אונטסו + גופנפש. בשורות טובות הרבה בריאות פוריות, נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

23/10/2023 | 01:19 | מאת: יעל

ראשית כל תודה על תשובתך ... לדיוק אני בת 42 ..אמא ל-7 ... בריאה בדרך כלל ... היו לי לחצים נפשיים אבל לא שזה השפיע על החצי היום יום שלי .... לפני 4 חודשים הfsh היה 46 ...היום עשיתי בדיקות דם והוא ירד ל34 האם נראה לך שזה דרך הטובה לכוון המחזור? תודה רבה לך !!!!

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית