תרופה צמחית פרפמין ל-PMS

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/09/2023 | 13:50 | מאת: ליזו

שלום מיכל, אני בת 31 נוטלת מזה כ-6 חודשים תרופה צמחית בשם פרפמין (תמצית שיח אברהם). ישנו שיפור משמעותי לטובה בתסמיני ה-PMS שלי. אבקש לדעת את דעתך למשך איזו תקופה אוכל להמשיך לצרוך את התרופה? רווקה, ללא הריונות כרגע ולא נוטלת גלולות. תודה מראש!

בדרך כלל שיח אברהם משתמשים ברצף לפחות 3 חודשים. בכל אופן כדי לטפל מהשורש חשוב לפנות לאיש מקצוע שיאבחן את השורש לתסמינים ויתאים טיפול מדויק וספציפי. בהצלחה בריאות שלמה פוריות , נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8718526 Https://linktr.ee/michal_schlezinger

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית