תרופה טבעית להארכת מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/08/2023 | 02:54 | מאת: חיים

נתקלתי כמה וכמה פעמים עם תופעה של דימום בעת הביוץ, וכתוצאה מכך כיון שאני שומרת טהרה לפעמים עוד לפני הטבילה קורה הביוץ ואיני יכולה לטבול. שאלתי היא, האם ישנה תרופה טבעית להארכת המחזור כדי שהביוץ יהיה לאחר הטבילה?

שלום לך טיפול טבעי מותאם באופן אישי למטופלת. אני מבינה שהשלב הפוליקולרי שלך קצר מדי. משאלתך אני מבינה שאת רוצה להקלט להריון. ממליצה להגיע למטפל ברפואה טבעית. בטיפול טבעי ההתבוננות וההתייחסות היא הוליסטית לגמרי. המטפל יאבחן את סיבת השורש ויתאים טיפול מדויק ואפקטיבי, אשמח לסייע מוזמנת לפנות אלי פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526 www.healthyliving.co.Il

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית