פיפי שורף לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

06/08/2023 | 17:37 | מאת: ליבי

היי, זה הגיוני שהפיפי ישרוף כמה ימים לפני שמגיע המחזור עצמו? זה לא שורף כל הזמן רק פעם או פעמיים ביום ואחר כך זה יוצא רגיל.. אבל זה קורה כל יום והמחזור שלי אמור להגיע עוד כמה ימים.. גם פעם קודמת היה ככה

07/08/2023 | 13:51 | מאת: ליבי

יש גם תחושת שריפה בנרתיק עצמו

שלום לך הגוף הרבה יותר רגיש סביב המחזור. מבחינת הרפואה הסינית מדובר בתקופה שבה האנרגיה של מרידיאן הכבד היא הפעילה ביותר. כאשר יש חוסר איזון של מרידיאן זה יופיעו תופעות שונות. רגישות בשתן מופיעה כאשר יש שילוב כמובן גם של חוסר איזון במרידיאן זה. ברפואה המערבית אנחנו מתייחסים לבעיות כאלו כנובעות מחוסר איזון הורמונלי. אפשר לנסות להקל באמצעות שתיה מרובה יותר. האם את שותה לפחות 8 כוסות מים ביום? בזמן המחזור ובימים הרגישים שאחריו נסי לשתות אפילו 10 כוסות ואפשר גם לשלב חליטת סרפד. הדבר יסייע להרגעת הצריבה בשתן. שתי כ 3 - 4 כוסות חליטת סרפד בימים אלו. אם לא מסתדר אפשר לטפל באופן טבעי לגמרי על פי אבחנה אישית מדויקת בהצלחה מיכל שלזינגר - פוריות נשיות ובריאות טבעית 052-8728526

את שואלת גם לגבי הרגישות בנרתיק קשה לענות במדויק כי לא פגשתי אותך. אבל, כפי שציינתי הגוף רגיש יותר בתקופה זו אפשר לנסות להשתמש בפרוביוטיקה נרתיקית להמנע משטיפות בסבונים אינטימיים להשתמש בתחתוני כותנה לישון בלי תחתונים כשי לתת לאיזור להתאורר פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית