נשואים שנה ועדיין לא בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

28/07/2023 | 10:22 | מאת: גילה

מה אפשר לעשות נשואים שנה ועוד לא בהריון מסטיק תימני אני כבר לוקחת חודשיים-לא ברצף יש איזה כדורים או משהו ? המחזור לא מסודר לרו מעל 30 35

שלום לך לא תמיד מספיק ליטול תוסף כלשהו. ממליצה להגיע לטיפול אצלי או אצל מטפל טבעי אחר. שילוב של דיקור, צמחים, תזונה וגופנש. כשמגיעים אלי לטיפול בפוריות אני מאבחנת את המצב על פי אבחנת דופק סינית, לשון, תשאול מאוד מפורט ובדיקות דם. בהתאם לכל אלה מתאימה טיפול מדויק שמעלה את הסיכוי לקליטה להריון בהצלחה בשורות טובות אשמח לסייע מוזמנת לפנות אלי פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית