פוריות וחוסר בויטמינים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

25/07/2023 | 16:24 | מאת: רעות

יש לי מחסור רציני בויטמינים (חוסר ספיגת ויטמינים וברזל) אני מנסה להכנס להריון כבר שנה וחצי יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

שלום לך רעות אני מבינה שאת מציינת את המחסור על סמך בדיקות דם. בוודאי שיש קשר. על מנת להקלט להריון ולהחזיק הריון תקין ובריא וללדת תינוק בריא חשוב שהגוף שלנו יהיה מאוזן ובריא ככל האפשר. את מנסה כעת להקלט להריון ומתייחסת לכך בלבד אבל ברור שהתופעה שאת מציינת אינה קשורה רק לפוריות אלא משפיעה על בריאות הגופנפש הכוללת שלך ואני בטוחה שיש סימפטומים רבים שאולי כעת אינך מתייחסת אליהם אבל הם משמעותיים ו זהו מצב שאינו תקין כלל. חשוב מאוד להגיע למטפל שילוווה אותך ויסייע לך לפתור את בעית חוסר האיזון וינחה אותך לתזונה מתאימה ויסייע בשיפור הספיגה. כמובן שהטיפול יכלול הנחיות לתזונה מדוייקת ומותאמת אישית וגם צמחים ועוד תוספים. אשמח לסייע לך פוריות נשיות ובריאות טבעית גופנפש מיכל שלזינגר 052-8728526

26/07/2023 | 12:13 | מאת: רעות

תודה על התשובה!! לא על סמך בדיקות דם אלא שרופא גאסטרו אבחן לי דלקת בקיבה שגורמת לתת חומציות והרופא אמר שתת חומציות גורמת לחוסר ספיגת ויטמינים וברזל תודה

הי רעות כשרוצים להכין את הגוף לקליטת הריון יש לשאוף לבריאות מיטבית חוזרת על ההמלצה שלי להגיע לטיפול מאזן ומרפא שיסייע לך להקלט להריון תקין ובריא וללדת תינוק בריא בהצלחה בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית