במעקב זקיקים- ציסטה פרא שחלתית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/07/2023 | 17:21 | מאת: רחל

שלום, אני סובלת מכאבי מחזור קשים, כאבי בטן וגב תחתון, אגן.. הרופאה הפנתה אותי לבצע מעקב זקיקים, בפעם השניה שהגעתי(10 ימים למחזור), ראיתי בדוח שטכנאית כתבה: שחלה ימנית: נצפו מספר זקיקים קטנים. שחלה שמאלית: גודל זקיק ממוצע 13 מ"מ. הערות לזקיקים: נצפו מספר זקיקים קטנים. ליד השחלה ציסטה פרא שחלתית צלולה 15 מ"מ. מה ממוצא עובי רירית הרחם? היה לי בפעם הראשונה 6.3 ואח"כ 7.4 מה זה אומר? אני מאד מודאגת והתור שלי לרופאה עוד הרבה זמן...

לא בטוחה שהבבנתי את השאלה שלך. א\ שואלת לגבי עובי הרירית? העובי שלה אמרו להיות סביב 7. בהצלחה בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית