שילוב יומי בין שניהם מותר לדעתך? 🙏🙏🙏

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/06/2023 | 01:31 | מאת: שירה

האם לדעתך בגיל 43 44 מותר לשלב קיו10 400 מג כדור אחד ביום עם דיאה 75 מג כדור אחד ביום למשך 3 חודשים לראות אולי יסייע לביציות ולאיכותן ? פרופיל הורמונלי תקין למעט תת פעילות בלוטת התריס קלה 4 , ברקע השימוטו חריגה לא גבוהה 72 (צריך לפי אותה מעבדה להיות מתחת ל50) ההורמונים האלה טבעיים, נכון ? אין חשש ממש לסרטן שד אם לוקחים תקופה לא ארוכה ובמינון שציינתי?

שלום לגבי Q10 אין בעיה.לגבי DHEA הדעות חלוקות. אני כמטפלת לא ממליצה עליו. יש לי מטופלות שנוטלות זאת בעקבות הנחיה של רופא. ל DHEA יש בהחלט פוטנציאל לנזק. גם טבעי יכול להיות מסוכן ומזיק. לא כל מה שטבעי הוא גם בטוח. בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית