דימומים לא סדירים אחרי לידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

21/05/2023 | 11:48 | מאת: מירב

4 חודשים אחרי לידה שלישית,בת 25, לא מניקה בכלל, מקבלת כל הזמן דימומים בלי סדר. לא חוייתי אפפעם בעברי כזאת תופעה. האם יש דרך לאזן חזרה באפן טבעי ?

שלום בהחלט אפשר לסייע לגופך להגיע לאיזון מחודש מדובר בחוסר איזון הורמונלי. ניתן לעשות זאת בשילוב של תזונה + דיקור וצמחים. אני משלבת גם הומיאופתיה היפרתרמיה (אונטסטו). הטיפול כמובן נעשה על פי אבחון מדויק. אשמח לסייע פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

22/05/2023 | 12:27 | מאת: מירב

תודה על תגובתך המהירה, האם לא כדאי לחכות אולי יסתדר לבד? האם זו לא תופעה מוכרת לאחר לידה

שלום זו בהחלט תגובה אפשרית אחרי לידה אבל... מאוד מומלץ וחשוב לתמוך ולחזק נשים אחרי לידה. ברפואה המסורתית מקובל שאשה אחרי תקופת משכב הלידה מגיעה לחיזוק ואיזון הגוף ההריון הינו תקופה מאתגרת ובוודאי התקופה שלאחריו. פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית