הורמונים.. אינטרקציה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/05/2023 | 18:02 | מאת: אני

בבקשה יש לי שתי שאלות 1. האם מותר לשלב DHEA עם Q10 ? בגלל האינטרקציה... 2. האם שניהם נחשבים הורמונים בכלל ?

שלום הקואנזים קיו Q הוא קואנזים. קואנזימים אלו מולקולות שגורמות לאנזימים לעבוד. ה DHEA הוא פרו הורמון סטרואיד טבעי. מיוצר באופן טבעי בגופנו אך הרמות הולכות ויורדות עם הגיל. משווק כ"הורמון הנעורים" .זהו פרו הורמון שמשפיע על בלוטות המין אני פחות ממליצה על DHEA למטופלות שלי בגלל שהוא משבש תהליכים הורמונליים אחרים בגוף כאשר נלקח לאורך זמן ובכלל יש שאלות רבות לגבי הבטיחות שלו ככלל. בכל אופן המוצרים אינם מתנגשים. בהצלחה בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית