מחזור עם הקדמה של שיעול

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

26/04/2023 | 01:47 | מאת: נעמה

שלום אני בחורה בת 20+ לאחרונה כל פעם לפני מחזור כבר 4 ימים קודם מתחילה להיות עם נזלת צהובה ויש כל הזמן נזלת אפילו אם לא היה בכלל קודםושיעולים ולפעמים מרגשי שחסר אויר יש איך לטפל בזה?? יש לציין שלפני כ6 שנים סבלתי מסינוסים חריף נראה קשור? תודה

הי נעמה הסימפטומים שאת מתארת מהווים חלק מסינדרום כללי של חום ולחות, יחד עם חוסר איזון של ריאות וטחול (על פי האנרגטיקה הסינית) כמובן שזו רק חלק מהתמונה הכוללת. על מנת לאבחן ולטפל חשוב להגיע למטפל ברפואה טבעית . באמצעות שילוב של תזונה לפי סוג דם, דיקור, צמחים אני מטפלת בסימפטומים שכאלה. בהחלט אפשר להגיע לריפוי. אני מניחה שיש עוד מערכות ועוד סימפטומים שלא ציינת. הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית