המחזור שלא בא ......

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/03/2023 | 09:11 | מאת: חביבית

שלום, אני כ9 וחצי חודשים מהלידה, בדרך כלל המחזורים שלי הם בהבדלים של כ40 יום, המחזור האחרון היה בהבדל של 33 יום, והיום הוא יום ה50 ועדין אין שום מחזור באופק, שללתי הריון, התור לרופא נשים עוד כשבוע, ובנתיים אני מאד לחוצה, בחיים לא קרה לי את הדבר הזה, מה התופעה הזאת אומרת? ביום 41 היה לי הפרשות צמיגות, יכול להיות שאז רק היה לי הביוץ? תודה מראש...

שלום ישנן סיבות שונות שהמחזור מתארך והווסת מתעכבת. ברור שיש כאן שיבוש הורמונלי כלשהו. יכול להיות שהוא חד פעמי. קשה לדעת מה הסיבה לכך אצלך - יתכן מתח, נטילת תרופות , חוסר שינה, אנמיה ועוד סיבות שונות. תמשיכי לעקוב בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

31/03/2023 | 10:03 | מאת: חביבית

ביום ה60 עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי, למרות שביום ה32 עשיתי בדיקת דם לגילוי הריון ויצא שלילי, היום אני בשבוע באמצע שבוע 6, הביוץ היה מאד מאוחר, תודה על ההתייחסות לשאלתי.

שלום לך חביבית לא תמיד בבדיקות ביתיות אפשר לאשר הריון בתחילתו הן אמורות להיות מדויקות אבל לא תמיד. חשוב להקפיד על הכללים ולבדוק בשתן של הבוקר. בכל אופן כעת את בשבוע 6 לדברייך. מה רצית לדעת. פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית