שאלה על המחזור שלי 11

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

09/03/2023 | 10:56 | מאת: חביבית

שלום! אני בת 22 וילדתי לפני 9 חודשים המחזורים שלי לא מסודרים, והמחזור האחרון היה לפני 45 יום ואין זכר למחזור נוסף ושללתי הריון, מדוע יש לי כאילו שיבושים? יכול להיות שבעקבות הלידה השתבש לי המערכת? האם הדבר תקין?

שלום יכולות להיות סיבות רבות האבחנה המבדלת מאד רחבה. באופן פרקטי חוסר שעות שינה, חוסר ויטמינים ומינרלים, תזונה חסרה כל אלו יוצרים שיבושים הורמונליים הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית