הפרשה חומה לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/02/2023 | 17:35 | מאת: חגית

אני בת 22 לפני החתונה לקחתי פרימולוט נור ומאז המחזורים שלי השתנו מ32 יום ל40 יום, ילדתי לפני 8 חודשים, קיבלתי מחזור אחרי חצי שנה מהלידה, ומאז יש לי הפרשה חומה יום עד שבוע לפני המחזור, בחודש האחרון היה לי הפרשה חומה 20 יום לאחר תחילת המחזור, האם יש לי בעיה הורמונאלית? למה יש לי הפרשות חומות? יש לי מחזורים בהבדלים של 40 יום, החודש האחרון היה של 32 יום, למה השתנה? תודה רבה! וים טוב!

שלום נרארה כי יש חוסר איזון הורמונלי כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית כדי לאזן את הציר ההורמונלי באופן טבעי. שילוב של תזונה + דיקור וצמחים יהיה יעיל ביותר. בהצלחה בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר רפואה סינית גופנפש ועוד 052-8728526

27/02/2023 | 10:31 | מאת: חגית

הלכתי לרופאת נשים והיא אמרה שהכל נראה תקין, בבדיקת דם נראה תקין, חוץ משני פרמטים RDW-CD שנמצא מתחת לנורמה, ו-Eosinophils % מעל הנורמה, אני ביום35 ועדיין לא הגיע מחזור ושללתי הריון, אני חוששת שיש כאן בעיה של חוסר איזון הורמונאלי, מה את אומרת?

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית