שאלה על המחזור החודשי שלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/02/2023 | 19:06 | מאת: שמחה

שלום שאלה חודש אחד היה לי מחזור ב26 אחרב ב19 אחרב ב17 ועכשו ב13 עם זה תקין שמחזור לא מסודר ומה אלי לעסות תודה

שלום שמחה מחזוריות נשית אמורה להיות סדירה יש כאן סטיה מסויימת. אין לי יכולת לענות לך לגבי מה לא תקין ואיך לטפל ממליצה לפנות למטפל שיתשאל אותך יתייחס גם לבדיקות דם בדיקות דופק אורח חיים ותזונה ועל פי האבחנה יתאים טיפול מדויק בשורות טובות בריאות שלמה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית