השימוטו יוד סושי אצות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

18/01/2023 | 00:04 | מאת: Li

רציתי לשאול לדעתך יצא לי בבדיקת דם TSH חריגה קלה 6.2 לכיוון התת פעילות והשימוטו 94.. (אמור להיות מתחת ל60) האם מצב כזה מהווה בעיה לאכול סושי בגלל האצות יוד ? אציין ש t3 ו t4 תקינים לחלוטין, בדיקות דם כלליות הכל תקין. למעט מה שציינתי..

ממליצה לפנות למטפל ברפואה סינית שיתייחס לכלל מערכות הגוף והבריאות ויוכל להמליץ לך כיצד להתייחס לסוגיה זו. אין לי נתונים נוספים לגבייך וכדי לענות באופן רציני חשוב להכיר את המטופלת ולקבל תמונה מלאה על מצב בריאותה כולל אורח חיים ותזונה בהצלחה בשורות טובות בריאות שלמה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר רפואה סינית גופנפש ועוד 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית