דחוף בבקשהההההההה חיידקקקק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

16/01/2023 | 01:15 | מאת: מיטל

בבדיקות דם ושתן שגרתיות התגלה בתרבית שתן סטרפטוקוקוס b. ממה זה נהיה הדבר הזה. והאים יש לו תסמינים? תודה אני לא בהריון

שלום מיטל את נוכחות החיידק הזה בדרך כלל בודקים רב בזמן הריון. לרוב אין כלל תסמינים הבעיה היא רק באשר לילודים לאמהות נשאיות של החיידק ואז ניתנת אנטיביוטיקה ממש סמוך ללידה. roup B Streptococcus (סטרפטוקוק מקבוצה B) הוא אחד מהחיידקים הרבים שחיים בגוף שלנו, ובדרך־כלל הוא לא גורם לנזק. כ־20% מהנשים בהריון הן נשאיות של GBS, כלומר החיידק נמצא בנרתיק או ברקטום שלהן ללא תסמינים או בעיות כלשהן. נשאות ל־GBS היא לא דבר קבוע, והחיידק יכול להופיע ולהיעלם, כאמור בלי שום תסמינים, ומבלי שנהיה מודעים לכך שהוא קיים בגוף שלנו. אין צורך לדאוג רפואה שלמה ובריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

16/01/2023 | 10:26 | מאת: מיטל

תודה רבה רבה לך. אך תמיד שעשיתי בדיקות תרבית אף פעם הור לא היה. איך זה נהיה פתאום?

17/01/2023 | 12:32 | מאת: מיטל

תודה רבה רבה לך. אך תמיד שעשיתי בדיקות תרבית אף פעם הור לא היה. איך זה נהיה פתאום?

מאוד שכיח ונפוץ והעובדה היא שעכשיו קיים. קראי שוב את תשובתי פוריות נשיות ובריאות טבעית רפואה סינית גופנפש ועוד. מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית