שיח אברהם וסידור מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/12/2022 | 10:38 | מאת: שירה

שלום, אני בת 33 ולפני 3 שנים עברתי לידה קיסרית. מאז המחזורים שלי מאוד משובשים (כל 48-50 ימים) למרות זאת, הפרופיל ההורמונלי יחסית תקין. המליצו לי לקחת תמצית שיח אברהם כדי לסדר את המחזור. קראתי גם שההשפעות שלו היא הפחתת כאבי המחזור, למרות שלא באמת הייתי זקוקה לזה. התחלתי לקחת תמצית שיח אברהם בסוף אוקטובר, תוך כדי שאני עוקבת אחרי המחזור, וזיהיתי ביוץ ב 30.11, מעל חודש מהמחזור האחרון. לאחר 10 ימים מהביוץ התחילו לי התכווצויות מחזור מאוד מאוד כואבות שמעולם לא קרו לי בעבר, יחד עם הפרשות חומות, בחילות וכאבי ראש. כעת, 12 ימים לאחר הביוץ, אני עדיין חווה כאבים מאוד חזקים וסמיפטומיים מובהקים של Pms. האם יכול להיות שההשפעה של הצמח עליי הפוכה ? בחיים לא היה לי Pms ופתאום חטפתי את זה בכל הכוח. הגיוני ש-4 ימים לפני המחזור מתחילות הפרשות? אציין שאני מנסה להיכנס להריון והמצב מאוד מקשה ומתיש. תודה זה ממש סבל! אשמח לדעת האם עדיף להפסיק את השימוש, או שההשפעה תבוא בהמשך. תודה!

שלום לך כדי לטפל באי סדירות של המחזור יש להבין את סיבת השורש. שיח אברהם אינו מועיל בכל המקרים. מציעה לפנות לטיפול טבעי מותאם אישית. כאשר מגיעה אלי מטופלת שסובלת מאי סדירות של המחזורים אני מתשאלת אותה, מתייחסת לבדיקות דם, אבחנת דופק סינית ואבחנת לשון. אני מתאימה טיפול רק לאחר שכל אלו נלקחים בחשבון ויש אבחנה מדויקת. אשמח לסייע פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית