פוריות בגיל 41, הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/11/2022 | 17:03 | מאת: אורי

שלום, אשמח לדעת מה זה אומר: fsh 19 lh-6.9 estradiol-160 progesterone-1.2 tsh-1.54 האם יש סיכוי להקלט בגיל 41? מה זה אומר ביציות לא איכותית

שלום חשוב שהבדיקה תהיה ביום 2-3 לדימום הווסתי. כמובן שככל שהגיל עולה הסיכוי הסטטיסטי לקליטה להריון יורד. כפי שציינת איכות הביציות יורדת ככל שעולה הגיל אבל,ֶיש נשים שהקלטות באופן טבעי גם בגיל הזה ואף יותר. בבדיקה הזו ששלחת הערך של ה Lh מאד מאד גבוה בעוד שה fsh תקין. אפשר לשלב צמחים תזונה ודיקור ולנסות לשפר את הסיכויים. בהצלחה בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית גופנפש מיכל שלזינגר 052-8728526

14/12/2022 | 15:19 | מאת: א

שלום, תודה על המענה. מה זה אומר fsh תקין lh גב וה ..מה הסיכויים? והאם מומלץ הריון בשלב זה

כפי שציינתי משמעותי באיזה יום נעשתה הבדיקה. הסיכויים קיימים אבל נמוכים באופן יחסי. האם מומלץ הריון? תלוי במצב בריאותך הכללי. יש הרבה נתונים שיש לקחת בחשבון בשורות טובות בריאות שלמה פוריות נשיות ובריאות טבעית רפואה סינית גופנפש ועוד מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית