מחזור מוקדם - מה הסיבה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

20/11/2022 | 13:20 | מאת: הדס

אני כשנה וחצי אחרי לידה בתחילה הייתי עם נובה רינג למניעה, כבר כשלושה חודשים שהפסקתי עם המניעה ומקבלת ה=בערך פעם בחודש - או יותר, עכשיו קיבלתי שוב לאחר 3 שבועות בלבד (לא זכור לי שקרה לי איפעם...) האם יכול להיות שחשיפה לתמונה חושפנית הקדימה את המחזור?? או רק משערת כי קרה ממש כמה דקות אחרי... או שיש סיבה אחרת - אשמח לדעת.

20/11/2022 | 13:21 | מאת: הדס

רק מציינת שאני רק בת 25..

שלום לך הדס נובה רינג היא אמצעי מניעה מכיל הורמונים. לאחר הפסקת השימוש לוקח לגוף זמן להתאזן מחדש למצב הבריא , התקין והטבעי המשיכי לעקוב, אם התופעה חוזרת על עצמה גם בחודשים הבאים כדאי בהחלט להגיע לטיפול טבעי לאיזון המחזור והוסתות שיהיה בהצלחה הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית