כאבי גרון והרגשה של התקררות לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/07/2022 | 12:21 | מאת: צוף

בת 35 , לוקחת גלולות יסמין ומזה כעשרה חודשים כמה ימים לפני תחילת המחזור סובלת מכאבי גרון , גודש באף וממש תחושת התקררות כזו האם יכול להיות קשור למחזור ובמידה וכן מה יכול לפתור זאת תודה רבה

שלום לך אני מבינה שזו תופעה חוזרת בהחלט מעיד על מצב של חולשה חיסונית וחוסר איזון. אפשר לטפל באופן טבעי. כמובן שצריך לאבחן באופן מדויק את סיבת השורש. הטיפול הוא בשילוב של דיקור, צמחים והומיאופתיה אשמח לסייע מוזמנת ליצור קשר פוריות נשיות ובריאות טבעית גופנפש מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית