ווסת ארוכה + כאבים + מחזור קצר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

13/07/2022 | 08:44 | מאת: דניאלה

היי אני כבר תקופה ארוכה לא מצליחה לאזן את עצמי מבחינת סימפטומים הורמונליים יש לי נפיחות בכך הגוף בעיקר בשדיים כאבי בטן מצב רוח מדוכא לפני הווסת כאבים נוראיים וזרמים חזקים בזמן הווסת ווסת שנמשכת כמעט שבועיים כששבוע זה הכתמות לפעמים רציניות לפעמים אין ואז שבוע נוסף של זרימה חזקה מלווה בקרישים . הבדיקות ההורמונליות נראות תקינות והרופא טוענת שזה נראה כמו ״תסמונת השחלות הפוליציסטיות״ ללא מדדים של טוסטסטרון גבוה או סוכר בדם . ולוחצת עליי מאוד לקחת גלולות . אני לא מעוניינת . ניסיתי שיח אברהם ומגנזיום עם b6 אנג’ליקה סיני וקוהוש שחור רפלקסולוגיה דיקור נטורופתיה הכל עוזר טיפה בהתחלה ואחרי חודש כשאני ממשיכה הכל חוזר

שלום דניאלה יתכן שמדובר בשחלות פוליציסטיות מה שבטוח שהגוף אינו מאוזן. "הוסת והמחזור הנשי הם חלון לבריאותה של האשה". אני מבינה שאת כבר מטופלת. חשוב להתמיד בטיפול יש לי נסיון מעולה באיזון מצבים שכאלה. אם לא מסתדר לך אשמח לסייע מוזמנת ליצור קשר פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית