התפתחות מינית מוקדמת לילדה בת 7 וחצי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

12/07/2022 | 21:20 | מאת: chinchilla

בתי בת 7 וחצי עם התחלה של ניצני שדיים, מעט שערות ערווה וריח חזק של זיעה. בצילום כף יד גיל לפי העצמות 9וחצי. רק עוש יומיים נהיה אצל אנדוקרינולוגית אבל נראה שזו התפתחות מינית מוקדמת. הרפואה הקונבנציונלית תציע לי טיפול הורמונלי לדיכוי הציר היפותלמוס-היפופיזה-גונדות. מה יש לרפואה הטבעית להציע?

שלום בכל מקרה התבגרות מינית מוקדמת מוגדרת כהופעת ניצני שדיים לפני גיל 8, אפשר לנסות באופן טבעי, כמובן יש לתשאל תשאול מלא, להתייחס לתמונה השלמה ולעוד סימפטומים. בהתאם למידע שיעלה אפשר להתאים טיפול. טיפול ברפואה משלימה לא יהיה לכיוון של "חסימת צירים", אלא נסיון לאזן את מה שלא מאוזן ודורש טיפול ואיזון. הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526,

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית