צריבה בשתן ובאזור ללא דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/06/2022 | 10:20 | מאת: רבקה

שלום, קודם כל מצטערת אבל זה הולך להיות ארוך. אז ככה בחודש וחצי האחרון סבלתי ממספר בעיות. זה התחיל מצריבה בשתן שעבר תוך יומיים עם שימוש של שתיית חמוציות ופרוביוטיקה. ישר אחר כך היה לי גרד נוראי באזור הנרתיק במשך חודש. תוך כדי הגרד הייתי פתאום עם שתי דלקות בשתן (בהפרש של שבוע בין לבין ומעולם לא היה לי לפני) וטופלתי באנטיביוטיקה אבל הצריבה עדיין קיימת (זה לא שוב דלקת בשתן כי בדקתי את זה). הייתי אצל רופאת נשים, היא לא ידעה במה מדובר כי זה לא פטריה (ניסיתי נרות אגיסטן+קרם אגיסטן+ טבעקוטן+ כדור פלוקונזול ולא עזר חוץ מלמספר שעות) והיא הפנתה אותי לרופאה אחרת שמתמחה בצוואר הרחם/מחלות העריה. לפני שבועיים החלטתי לקחת פרוביוטיקה ואגינלית ומאז הגרד נעלם (לקחתי במשך 7 ימים פעמיים ביום). לגבי הצריבה הרופאת משפחה אמרה לי משהו על זה שאולי יש מלח בשתן ואם האזור אדום זה מה שעושה את הצריבה(והאזור אכן אדום בחודש האחרון). היא נתנה לי משחה בשם הידרואגיסטן לטיפול של 10 ימים אבל זה לא עזר לי. כרגע אני מוטרדת רק מהצריבה אבל אולי הגרד שהיה קשור לכך לכן אני מציינת. בנוסף אני בתולה אז מחלות מין לא רלוונטי לגביי. אני כבר ממש אובדת עצות ואשמח לכל עצה או הכוונה שתוכלי לתת לי. תודה מראש.

שלום רבקה אני לא מכירה אותך ולכן כמובן לא באמת יכולה לענות. אין ספק שהמערכת יצאה מאיזון. שילוב של גורמי גופנפש. אפשר להעלות רק השערה שאולי דווקא עכשיו בגלל שבעונת הקיץ בריכה וכו׳ וזו כמובן רק השערה, כדי באמת לענות ולסייע אין דרך אחרת אלא להגיע למרפאה. במרפאה אני עורכת תשאול מפורט, מתייחסת לבדיקות דם , התייחסות רפואית הוליסטית , אבחנת דופק ולשון סיניות ואבחנת גוף. רק לאחר שחב האבחון אני יכולה לסייע אם תרצי להגיע מוזמנת ליצור קשר אשמח להפגש ולסייע פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית