פצע לבן בכניסה לנרתי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/06/2022 | 06:26 | מאת: ה

היי בכניסה לנרתיק הופיע פצע עם ראש לבן האם יש סיבה לדאגה ? האם חולף לבד ?ומצד שני יש לי גוש אדום התגלה במישוש מניחה שזו ציסטה ברוטלין מה עושים עם זה?

לגבי הפצע הלבן: האם הורדת שיער באיזור? יכול להיות קשור, איזשהו זיהום מקומי. האם כואב? אני לא יודעת איזה פצע יש שם ולכן כמובן לא יכולה לומר האם יחלוף לבד. אם אינך בטוחה פני לבדיקת רופא. לגבי הגוש האדום יתכן שמדובר בציסטת ברטולין. לעיתים מתנקזת באופן ספונטני. בכל אופן הטיפול הרפואי הוא כירורגי טיפול ברפואה טבעית: שילוב של תוספים, אמבט עם צמחים ושילוב דיקור וגופנפש תמיד יש גם סיבות רגשיות לתופעות כאלה. אשמח לסייע פוריות נשיות ובריאות טבעית גופנפש מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית