להכנס להריון בגיל מאוחר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/06/2022 | 10:39 | מאת: מירי

שלום הפסיק לי מחזור לפני שנתיים , האם יש סיכוי לעורר את המערכת ולהכנס להריון?

שלום לך אם הסיבה היא גיל מדובר גם באיכות ביציות במצבים של הפסקת מחזור על רקע חוסר איזון הורמונלי ,בטווחים של גיל הפוריות ניתן לסייע לאיזון מחודש של מחזוריות ווסתות ואז גם הביציות עדיין ״צעירות״ ופוריות ככל שעולה הגיל הרזרבה השחלתית יורדת וגם אכות הביציות יורדת. במקרה שלך את מתארת מצב של שנתיים ללא מחזור ורשמת גם ״גיל מאוחר״. יש מצבים שבהם ניתן להקלט להריון רק באמצעות תרומת ביצית. גם אז מומלץ מאד ללוות את התהליך בשיטות של רפואה סינית באמצעות צמחים, דיקןר ותזונה וזאת כדי להעלות את סיכויי קליטת ההריון והחזקתו. רפואה שלמה בשורות טובות מיכל שלזינגר פוריות ונשיות טבעית גופנפש 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית