גוש בשפתיים החיצונית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/04/2022 | 19:51 | מאת: שלי

שלום, לפני שבוע הרגשתי גוש/גולה בשפתיים החיצוניות, לא כאב לי. אתמול זה התחיל לכאוב. אין מסביב אודם או נפיחות, חיצונית זה לא נראה לעין לדעתי אלא רק במגע זה מורגש. מה עליי לעשות? תודה מראש.

שלום יתכן ומדובר בציסטת ברטולין אפשר ללכת לבדיקת רופא. בשורות טובות הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר052-8728526

11/04/2022 | 19:56 | מאת: שלי

האם ייתכן שזה משהו שיכול לעבור לבד ללא כל טיפול? היום אני כבר לא מרגישה כאב כלל... תודה רבה מראש.

שלום יתכן שהיתה דלקת מקומית שחלפה הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית