יש לי שאלה על המחזור שלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

03/04/2022 | 17:32 | מאת: שמחה

שלום שאלה אני בת 37 ויש לי ילד אחד יש לי מחזור שפעם או מקדים ב 5 ימים פעם או מאחר בחמש ימים והמחזור או 7 ימים ויש לי דמום חזק 4 או 5 ימים עם קרשי דם שחור הרבה יש לי את זה במחזור והרבה דמום וגם כאבי בטן כמה ימים ניפנה המחזור וגם במחזור כאבים בגוף ובבטן ושמסתים המחזור יומים אחרזה גם כאבי בטן כמה ימים ועובר עם זה בסדר ותודה על התשובה

שלום שמחה הדם לא אמור להיות שחור ובאופן עקרוני בהחללט רצוי וניתן לטפל בסימפטומים שמהם את סובלת. כאבי בטן לפני מחזור או במחזור מיוחסים על פי הרפואה הסינית לבעיות של סטגנציה (תקיעות) של אנרגית הכבד (מונחים סיניים... לא תמיד יש הקבלה להתיחסות מערבית). הטיפול הוא כמובן אבחון מדויק של הבעיה על פי תשאול בדיקת דופק בגישה סינית אבחנת לשון ובדיקות דם ועל פי האבחנה ניתן טיפול מתאים. הטיפול מתבסס על תזונה , צמחים , דיקור ופעמים רבות שילוב של הפן הרגשי- נפשי אשמח לסייע בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טובעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית