בדיקת הריון ביתית 3 שבועות אחרי מגע - כמה אמין?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

02/03/2022 | 10:47 | מאת: מושון

3 שבועות לאחר מגע לא מוגן, 4 בדיקות ביתיות שונות שביצענו על דגימת שתן בכוס מאמצע היום יצאו שליליות. מה הסיכוי שזה מוקדם מדי והבדיקות טעו? לא ניתן לעשות בדיקה נוספת או דם, ולא ידוע אם היה מחזור או מתי אמורה לקבל מחזור, הבחורה לא אמינה ולא עוזרת להבין. תודה על העזרה.

שלום 3 שבועות לאחר ביוץ בדיקת הריון אמורה כבר לתת תוצאה אמינה. בשורות טובות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

04/03/2022 | 19:26 | מאת: מושון

אם אני מבין נכון ניתן להכנס להריון עד 5 ימים לאחר הסקס (אם הביוץ מתרחש 5 ימים אח״כ). האם 15 יום לאחר הביוץ התשובה אמורה להיות אמינה? והאם ההנחה שלי בכלל נכונה? תודה

שלום מושון 15 יום לאחר הביוץ הבדיקה אמורה להיות אמינה. מבחינת להקלט להריון כתוצאה מקיום יחסי מין 5 ימים לפני הביוץ... הזרע אמור להיות מאוד מאוד מאד מאד איכותי. תופעה נדירה. ככל שמתקרבים לביוץ הסיכוי עולה בברכה פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית