חום השחר נמוך וביוץ מוקדם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

30/11/2021 | 01:50 | מאת: עדי

שלום, אני בת 33, מנסה להרות כבר חמישה חודשים ובשלושה חודשים האחרונים אני עוקבת אחרי חום השחר, אני מודדת חום בבוקר בשעה קבועה לפני כל פעילות, חום השחר מאוד מאוזן אבל נמוך. למשל לפני חודשיים הוא היה 35.9 לפני ביוץ ו 36.3 לאחר הביוץ עד המחזור- אחר כך הוא ירד בחזרה ל35.9 לפני המחזור. בחודש האחרון חום השחר היה אפילו נמוך יותר- 35.9 לפני ביוץ ו36.1 אחרי ( נשאר יציב בכל יום) בנוסף הביוץ מתרחש בערך ביום ה12 אשמח לייעוץ בנושא. תודה.

שלום לך חום השחר אכן נמוך יחסית כדאי לבדוק תפקודי בלוטת תריס וכן יתכן שקיימת ברקע אנמיה. בכל מקרה אפשר ורצוי בהחלט במקביל להעזר במקביל ברפואה משלימה: רפואה סינית משולבת גופנפש כדי לשפר את סיכויי הקליטה להריון אשמח לסייע בשורות טובות הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית