הארכת מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

10/08/2021 | 12:41 | מאת: אני

הי, יש לי מחזור כל 21 יום. האם זה בלבד יכול להקשות על כניסה להריון? והאם דיקור יכול להאריך את המחזור החודשי מעל ל21 יום. תודה

שלום לך מחזור של 21 יום הוא קצר מדי לקליטה להריון. מחזור תקין אמור להיות בין 24 ל 34 ימים. השלב עד הביוץ (פוליקולארי) אמור להיות לפחות 10 ימים ועד 20 והשלב הלוטאלי - אחרי ביוץ אמור להיות 14 יום. כמובן שגם המחזורים אמורים להיות סדירים. ניתן להועיל ולהשפיע על סדירות המחזור ואיכותו וכמובן להשפיע על הבריאות הכללית ועל סיכויי הקליטה להריון. אפשר באמצעות צמחים, דיקור ואני משלבת בקליניקה אצלי כלים רבים מתחום הגופנפש. אשמח לפגוש אותך פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית