בדיקות הורמונליות וחרדה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

14/03/2021 | 01:34 | מאת: יהלי

בת 32.5 מה הסיכויים שלי??! האם חרדה נוראית משפיעה על תוצאות הפרופיל הורמונלי? על הפוריות בכלל? האם זה הפיך? תוצאות בדיקה לפני חודש- fsh 12 אסטרדיול 200 lh 4.8 בדיקה לפני שנה- fsh 9.4 אסטרדיול 177

שלום לך קודם כל לנשום... התוצאות בשלב זה הן מאוד דינמיות ואפשר להשפיע גם באמצעות צמחים ודיקור. כמובן שלסטרס, תזונה, ואורח חיים יש השפעה ממליצה להגיע לטיפול אצל מטפל כדאי לא להמתין ולהגיע לטיפול. צמחים, דיקור, תזונה וגופנפש יכולים ממש לעשות שינוי נפלא ומשמעותי לטובה. מוזמנת ליצור קשר פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית