היי אני בת 13 ושפתחתי את הפות למטה ראיתי כמו עיגול קטן כזה שניראה חלק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

07/01/2021 | 14:59 | מאת: בת 13

היי, אני בת 13 ושפתחתי את הפות למטה ראיתי כמו עיגול קטן כזה שניראה חלק מהבשר שלי. והוא לא כואב לי או משהו. פשוט קצת מדגדג כזה וזה קצת מציק. (וזה לא הדגדגן) אז רציתי לשאול אם זה משהוא שנולדתי איתו והוא תקין ויש את זה לכל הבנות. כי ראיתי תמונה בויקיפדיה שהראו פות מבפנים ויש שם את זה. אז זה תקין? (צירפתי תמונה של מישהי מויקיפדיה (לא אני ויש לי בידיוק כזה).

שלום לך אני מניחה שזה תקין. אבל אם זה משהו חדש, משהו שהשתנה, את גם אומרת שזה מציק מעט, אז ממליצה לפנות לבדיקת רופא. הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר הרבה בריאות פוריות נשיות ובריאות טבעית מיכל שלזינגר 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית