ויטמין סי ליפוזומלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

23/07/2020 | 19:40 | מאת: לינוי

היי יש לי שאלה בבקשה האם יש קשר חיובי או שלילי לגבי נטילת ויטמין סי ליפוזומלי לפוריות, איזון הורמולי, מחזור סדיר? אשמח מאוד למענה, רב תודות

שלום לך אין קשר דווקא לויטמין C ליפוזומלי. ויטמין C איכותי ככלל משפיע על מערכות הגוף ומסייע לנטרל רדיקלים חופשיים, השפעה על דלקתיות ואיזון פרמטרים שונים בגוף. ויטמין C לבדו לא יאזן ויטפל בכל מה שציינת. כמובן שצריך לאזן את הגוף בצורה הוליסטית: תזונה, צמחים, דיקור ועוד שיטות. הטיפול וההתאמה נעשים על פי אבחון אישי. אצל כל אחת השורש הסיבתי שונה. גורמים סביבתיים, התנהגותיים, גנטיים, אורח חיים ועוד. ישנם ויטמיני C איכותיים שעושים עבודה נהדרת. כמובן שבפורום איני יכולה להמליץ על ויטמין C כזה או אחר.

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית