גוש/ גולה כואבת בפות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/10/2019 | 19:31 | מאת: נועה

היי אני בת 18 ולפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאב השפה החיצונית השמאלית בגלל שהייתי במחזור חשבתי שהפד שיפשף את האיזור ולא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות היום הסתכלתי וראיתי הבדל די משמעותי בין השפה הימנית לשמאלית נגעתי והרגשתי גוש די גדול וכואב מה זה יכול להיות?

שלום לך יקרה מתיאור הסימפטומים כנראה מדובר ב"ציסטת ברטוןלין". אפשר ללכת לבדיקה גינקולוגית כדי לאשש. זו ציסטה שלעיתים נספגת באופן עצמוני. ברפואה קונבנציולנית - אם היא ל נספגת אז מנתחים. אני בקליניקה מטפלת בתופעה של ציסטות ברטולין - באמצעות דיקור, תוספים וגופנפש. תמיד תמיד תמיד מנסיוני יש כאן מעורבות רגשית משמעותית. אשמח לסייע מיכל שלזינר פוריות בטבעיות 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית