כאב צוואר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

08/10/2011 | 22:50 | מאת: רותי

כל השרירים שלי בראש ובצוואר תפוסים מאוד ובדיקור סיני שמו לי את המחטים ברגל וביד! מה זה קשור לצוואר??? איך מחטים ברגל קשורים????????

שלום רותי ישנן שיטות דיקור רבות ושונות. בחלק מן השיטות לא דוקרים את מקום הכאב אלא מקום מרוחק שמשפיע על איזור הכאב. למשל בדיקור יפני ו/או שיטת האיזון של ד"ר טאן/ דיקור קוריאני/ דיקור בשיטת מאסטר טונג. בכל השיטות ניתן לסייע בהפגת כאב. כל מטפל בוחר את השיטה על פיה הוא עובד וזאת על פי ידע וניסיון קליני. רפואה שלמה M.A. DIP, ACU מיכל שלזינגר רפואה סינית, אייפק והומוטוקסיקולוגיה התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYLIVING.CO.IL 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית