התנפחות בפות לאחר מכה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית

24/02/2019 | 19:41 | מאת: שירן

שלום, קיבלתי מכה בפות ובערך שתי דקות אחר כך השפה השמאלית החיצונית שלו התנפחה ושילשה את גודלה.. אין שם פצע פתוח, פשוט נפוח ורגיש בעיקר בנגיעה. זה הגיוני התנפחות כזו ממכה שלא הרגישה עד כדי כך חזקה? זה משהו שצריך ללכת לבדוק או פשוט לתת לזה לעבור לבד? בתודה מראש

שלום לך שירן הפות הינו איבר מאוד רגיש בגוף שמגיעים אליו כלי דם רבים ועצבוב זוהי הסיבה לתגובה הקיצונית של הגוף. בהחלט מומלץ להבדק. בריאות שלמה מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526

מנהל פורום גינקולוגיה ופריון ברפואה סינית